TROBADA AMB EL DEPARTAMENT D’INDÚSTRIES I QUALITAT AGROALIMENTÀRIA DE CATALUNYA

11/03/2020

El passat 11 de març l’equip del projecte Life-Polyfarming: en Marc Gràcia, coordinador científic del projecte en Planeses, el Javier Retana, investigador del CREAF i la Maria Josep Broncano, coordinadora tècnica, van acudir a una reunió amb en Joan Gòdia, sub-director general d’Indústries i Qualitat Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Pesca i Alimentació a Catalunya, la Laia Camps, tècnica del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), i l’Anna Castellví, responsible d’assessorament tècnic.

La trobada es va produir en el marc del desenvolupament del ‘Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya 2020-2025’. Una de les línies que aborda el pla són els sistemes de producció de muntanya i el despoblament rural. En aquest context, el sistema multifuncional de Polyfarming és una experiència pilot que formarà part del Pla com a experiència referent demostrativa, ja que falten experiències en actiu de les característiques de Polyfarming en territori català.

L’equip de Polyfarming acudirà a una sèrie de sessions participatives que organitza el departament ajusto als sistemes de producció de muntanya i el despoblament rural.