CURSOS DE FORMACIÓ

T’interessa formar-te en agricultura i ramaderia regeneratives?

OFERIM CURSOS, VISITES I UNA EXPERIÈNCIA REGENERATIVA

 

  • Visites programades: visites guiades de dues hores i mitja a peu per la granja per a grups organitzats que ho sol·licitin. 
  • Cursos d’Agricultura Regenerativa: tres cursos d’un dia de durada, on podreu conèixer a fons les bases teòriques i el funcionament dels diferents elements productius de la finca. Pots apuntar-te a tots o triar-ne només un. 
  • Experiència regenerativa: estada d’una setmana a Planeses amb un programa d’activitats perquè visqueu el dia a dia d’una finca regenerativa. 

Públic objectiu

Aquestes propostes formatives estan adreçades a totes les persones que vulguin conèixer, aprofundir o viure una experiència regenerativa en un entorn únic a Catalunya.

Organització

  • La formació es realitza a Planeses- Agricultura Regenerativa, finca productiva situada en un entorn únic: Sant Ferriol, Girona (enllaç ubicació) que actualment consta d’un ramat de 12 vaques i 20 vedells, més de 1000 pollastres i conills criats en pastura, i un hort sense llaurar en què se segueixen els principis fonamentals de l’agricultura regenerativa. 
  • Per realitzar-la comptem amb un equip multidisciplinari que combina l’àmbit agrícola-productiu (Granja Planeses) i el científic (CREAF). 

Idioma

Els cursos es fan en castellà, les visites en català o castellà, d’acord amb el que vulguin els grups.

Contacte dels candidats interessats

Encara tens dubtes? Escriu-nos a: cursos.planeses@gmail.com