MIRA EL VÍDEO DE LA JORNADA FINAL POLYFARMING – ‘AGRICULTURA REGENERATIVA: SEMBRAR EL FUTUR’

03/12/2021

El model regeneratiu és cada vegada més rellevant com a part de la solució a dues dels nostres grans reptes actuals: la crisi climàtica i l’abandonament rural. El projecte d’agricultura regenerativa Life Polyfarming va començar al 2016 i n’ha obtingut uns resultats prometedors que avalen que el model agroalimentari regeneratiu és una solució factible per assolir aquests reptes.

Polyfarming va presentar els seus últims resultats i conclusions a la jornada final del projecte, el dia 3 de desembre a l’Institut d’Estudis Catalans (Barcelona). Però aquest no va ser un esdeveniment focalitzat només en això, sinó que també va ser una oportunitat per escoltar les veus de les organitzacions que impulsen el model regeneratiu des de diversos llocs i experiències, com ara Família Torres, l’Associació AlvelAl o l’Associació d’Agricultura Regenerativa. 

A més, va ser un espai de debat al voltant de com es pot integrar l’agricultura regenerativa en l’agenda política actual, quines són les perspectives futures, els reptes i les oportunitats. Amb aquest objectiu, la jornada va comptar amb la participació de figures polítiques rellevants en l’àmbit de l’agricultura, la ramaderia, el canvi climàtic i el repte demogràfic, tant en l’àmbit català com estatal. No vas poder assistir-hi? Mira el vídeo!