T’INTERESSA FORMAR-TE EN AGRICULTURA I RAMADERIA REGENERATIVA?

24/05/2022

Ens alegra anunciar que des de la granja Planeses, en col·laboració amb el centre de recerca CREAF i Polyfarming, estem obrint diferents formacions per aprendre, des de la pràctica i a la mateixa granja, les bases del model regeneratiu. Aquestes propostes formatives estan adreçades a totes les persones que vulguin conèixer, aprofundir o viure una experiència regenerativa en un entorn únic a Catalunya. 

Des de la finca i el CREAF portem 8 anys treballant en Agricultura Regenerativa a través del projecte Polyfarming. Aquests anys hem demostrat que aquest model és una alternativa real que produeix aliments de qualitat, mitiga la crisi climàtica, conserva la biodiversitat i contribueix a la sobirania alimentària, sense dependre del petroli i les grans empreses agroquímiques. Ara volem compartir tot aquest coneixement perquè tu també ho puguis aprendre i implementar. 

OFERIM CURSOS, VISITES I UNA EXPERIÈNCIA REGENERATIVA

Visites programades: visites guiades de dues hores i mitja a peu per la granja per a grups organitzats que ho sol·licitin. 

Cursos d’Agricultura Regenerativa: tres cursos d’un dia de durada, on podreu conèixer a fons les bases teòriques i el funcionament dels diferents elements productius de la finca. Pots apuntar-te a tots o triar-ne només un. 

Experiència regenerativa: estada d’una setmana a Planeses amb un programa d’activitats perquè visqueu el dia a dia d’una finca regenerativa. 

 

Més informació i inscripcions al següent enllaç: 

https://sites.google.com/view/cursos-i-visites-planeses-2022/català?authuser=0

A ON I AMB QUI? 

La formació es realitza a Planeses- Agricultura Regenerativa, finca productiva situada en un entorn únic: Sant Ferriol, Girona (enllaç ubicació) que actualment consta d’un ramat de 12 vaques i 20 vedells, més de 1000 pollastres i conills criats en pastura, i un hort sense llaurar en què se segueixen els principis fonamentals de l’agricultura regenerativa. 

Per realitzar-la comptem amb un equip multidisciplinari que combina l’àmbit agrícola-productiu (Granja Planeses) i el científic (CREAF). 

Encara tens dubtes? Escriu-nos a: cursos@planeses.com